Etichete

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 19 noiembrie 2010

E targ!!!! E un Crăciun cu stil




În sfârși ninge și începe să se simtă mirosul de sărbătoare. Și pentru că vrem să aveți un ”Crăciun cu stil” vă așteptăm sâmbătă 18 și duminică 19 decembrie 2010 între orele 11.00 și 18.00 în cea mai vintage locație a Clujului ”Turnul Croitorilor” (str. Baba Novac nr.35).

Așa că dacă ești în căutare de cadouri inedite, atent meșteșugite (bijuterii, decorațiuni, accesorii, cosmetice și câte și mai câte) sau pur și simplu vrei să aștepți noul an cu dulapul plin cu nebunii (bluzițe, rochițe, eșarfe, pălărioare) vino la cel mai așteptat targ al anului: CRĂCIUN CU STIL.

Te așteptăm cu fursecuri pentru cei mici, muzică pentru suflet și mult, mult bun gust. În plus, poți câștiga la tombolă bijuterii și decorațiuni Florabiju pe alese în valoare de 100 lei.

Printre expozanti se numără:Bwe, Kittenhood, Maria's Handwork, Handmade Corner, Ydan's Art, Jasmin Blanc Boutique, Ghemotoace, Vintage So at Hand, Ruby Blue, Carmen Tobias, O poșetă, Larisa, LaVeeBijoux, Stilistele, Levănțica de toamnă, Gabriela Popescu, Bloomy Neigborhood, Sticlos de verde, Toro Reka, Florabiju și mulți alții.

Locurile puse la dispozitie pentru expozanti au fost ocupate, deci nu se mai fac inscrieri.