Etichete

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Primavara cu stil

După o iarnă în care am avut în sfârșit zăpadă, începem să visăm la puțină căldură. Și pentru că vrem să aveți o ”Primăvară cu stil” vă invităm sambătă și duminică 19-20 februarie 2011, în Turnul Croitorilor (str. Baba Novac nr.35), la un târg dedicat iubirii și tradițiilor românești: Dragobete și Mărțișor. Veți găsi aici cam tot ce vă dorește inima: bijuterii, decorațiuni, accesorii, cadouri de Dragobete și de Mărțișor, toate lucrate manual.

Și pentru că, în cazurile fericite, iubirea duce la nuntă, veți putea admira în premieră la un târg de handmade accesorii pentru miri și mirese (bijuterii, invitații și alte câte și mai câte). Atmosfera de poveste creată de cea mai vintage locație din oraș va fi întreținută cu muzică ”oldies but goldies”.

Intrarea este liberă pentru toții iubitorii de frumos, între orele 11 și 18. Vizitatorii vor putea participa și la o tombolă al cărei premiu este un bon valoric Florabiju de 100 lei.

Pentru alte detalii și înscrieri: floraabr@yahoo.com

luni, 3 ianuarie 2011

Impresii de la targ





Cu ceva intarziere... ca deh...au fost sarbatori si alea alea, am ajuns si eu la capitolul impresii de la targul ”Crăciun cu stil”. Si am sa incep cu inceputul (adica inainte de targ). Am avut niște emotii cat casa, ca doar era primul event organizat de moy si era mulți de ”dacă” (dacă nu iese bine, dacă nu vine lume etc), dar a fost mult mai bine decât mă așteptam. Au venit aproape toți expozanții înscriși, iar lume a fost mai multă decât speram și ce e foarte important au venit oameni care chiar știau unde au venit, adică nu căutau chestii ieftine, ci lucruri inedite, ceea ce a contat foarte mult atât pentru mine, cât și pentru expozanți care au văzut că totuși există și omaneni care înțeleg valoarea unui obiect unicat realizat manual. Și au fost de toate:
  • bijuterii de toate soiurile: povești din sârmă de cupru cum numai Leti știe să facă, bijuterii rafinate din fimo, marca LaVeeBijoux, camee și câte și mai câte elegant meșteșugite de Maria sau nebunii care-ți furau ochii create de Vintage So at Hand, ReStore, Gabriela Popescu, RubyBlue, Bloomy Neighborhood, Elena Gheara, Ancahandmade,Handmadeartwear, Curcubeul din tine şi fundițe chic semnate The Kittenhood, Fundițe cu fițe sau Ghemotoace.
  • genți, poșete și dichisuri muncite cu drag și sârg de Handmade Corner, Ydan's Art, Sunt o poșetă;
  • ceramică extrem de rafinată design by Jasmin Blanc Boutique,
  • haine noi, unicat create de Maria Hera, sau vintage
  • ceasuri unicat
  • și mai ales articole de sezon(oameni de zăpadă din fimo design by Levănțica de toamnă, ambalaje dichisite de Dodo, decorațiuni simpatice a la Carmen Tobias)
  • am avut și un stand ”dulce” ticsit cu prăjituri delicioase, vin fiert, ceai și cafea atent pregătite de Toro Reka
  • și un stand cu articole donate de artizani, la care încasările au fost donate unor asociații pentru protecția animalelor de care s-a ocupat cu grijă și pasiune Murmu.
Am avut și o câștigătoare la tombolă, domnișoara Andreea a primit cadou de Crăciun bijuterii semnate Florabiju în valoare de 100 lei.
Cam asta fu prima ediție a targului vă aștept cât de curând la cea de-a doua ediție, până atunci să aveți un an exact așa cum vă doriți să fie.
(P.S. am sa adaug si celelalte linkuri cat de curand precum si unul cu poze)